კულინარიის აკადემიის მზარეულის პროფესიული პროგრამა მოიცავს საგანს ღვინის დეგუსტაცია
01 დეკემბერი 2025
საქართველოს კულინარიის აკადემიის მზარეულის პროფესიული პროგრამა მოიცავს საგანს ღვინის დეგუსტაცია.
პროგრამაში არსებული ღვინის დეგუსტაციის კურსი აერთიანებს პრაქტიკულ და თეორიულ ცოდნას, რომელიც სტუდენტებს ეხმარება თავიანთ მომზადებულ კერძსა თუ დესერტს შეუხამოს შესაბამისი სასმელი.
ღვინის დეგუსტაციის სალექციო კურსის განმავლობაში სტუდენტი:
- ეცნობა თეთრი და წითელი ღვინის არომატებს, საქართველოს რეგიონების ღვინოებს
- სინჯავს ჯანმრთელ და ზადიან ღვინოს
- მიმოიხილავს საქართველოს რეგიონების ღვინოებს (მათ შორის, ადგილწარმოშობის ღვინოს)
- აფასებს ღვინის ფერებსა და ვიზუალს
- უხამებს კერძს/დესერტს და ღვინოს
მსგავსი სიახლეები
03 დეკემბერი 2025
კულინარიის აკადემიის სტუდენტები სწავლობენ ზღვის პროდუქტების მომზადების და დამუშავების ტექნიკებს
03 დეკემბერი 2025
სასერტიფიკატო პროგრამების კურსდამთავრებულებს სერტიფიკატები გადაეცათ
28 ნოემბერი 2025
ბურგერის ლექცია კულინარიის აკადემიაში
27 ნოემბერი 2025
კახა ბენდუქიძის კამპუსში სამაგისტრო პროგრამების სტუდენტების მიღება გაიმართა
26 ნოემბერი 2025