კულინარიის აკადემიის მზარეულის პროგრამის სტუდენტებს ზღვის პროდუქტების ლექციები ჩაუტარდათ
03 აგვისტო 2023
საქართველოს კულინარიის აკადემიის მზარეულის პროგრამის სტუდენტებს ზღვის პროდუქტების ლექციები ჩაუტარდათ. ლექციების ფარგლებში სტუდენტები ინდივიდუალურად მუშაობდნენ სხვადასხვა ზღვის პროდუქტთან და ისწავლეს შესაბამისი მომზადების მეთოდები.
მსგავსი სიახლეები
02 ნოემბერი 2024
2024-25 სასწავლო წლის პირველი გაცნობითი პროგრამა ჩატარდა
01 აგვისტო 2024
ატმისა და გარგარის წარმოების შესახებ ტრენინგი
30 ივლისი 2024
იაპონიის ელჩის ლექცია საქართველოს კულინარიის აკადემიაში
17 ივლისი 2024
ვეტერინარიუმს წავი ესტუმრა
15 ივლისი 2024