ENG GEO

Search form

მზარეულის სასერტიფიკატო პროგრამა

კურსების ჩამონათვალი:

• მომზადების ტექნოლოგია და მსოფლიო სამზარეულო I
• მომზადების ტექნოლოგია და მსოფლიო სამზარეულო II
• ქართული სამზარეულო
• დესერტები
• ღვინის დეგუსტაცია
• კულინარიის ისტორია
• ჰიგიენის ნორმები
• კალკულაცია
• სერვირება
• ტრენინგი სამზარეულოში მუშაობის წესების შესახებ
• პირველადი სამედიცინო დახმარების ტრენინგი
• კომპიუტერული უნარები
• პრაქტიკა კვების ობიექტებში

პროგრამის აღწერა

პროგრამის ხანგრძლივობა და გრაფიკი:

პროგრამა მოიცავს დაახლოებით 9 სასწავლო თვეს და 1-თვიან პრაქტიკას კვების ობიექტში. ლექციები ტარდება კვირაში 3-ჯერ (უმეტეს შემთხვევაში).

პროგრამის საფასური:

საფასურია 1 670 აშშ დოლარი (სწავლის საფასური განისაზღვრება სწავლის დაწყების დროს არსებული ეროვნული ბანკის კურსის მიხედვით).

სერტიფიკატი:

პროგრამის წარმატებით დასრულების შემთხვევაში, სტუდენტი მიიღებს საქართველოს აგრარული უნივერსიტეტისა და საქართველოს კულინარიის აკადემიის ერთობლივ სერტიფიკატს.

აუცილებელია სტუდენტმა დადებითი შეფასება მიიღოს პროგრამით გათვალისწინებულ თითოეულ კურსში/ტრენინგში.