ENG GEO

Search form

მზარეული

საგნების ჩამონათვალი:

  • კერძების მომზადების ტექნოლოგია (სასწავლო პრაქტიკა)
  • ქართული სამზარეულო (სასწავლო პრაქტიკა)
  • მსოფლიო სამზარეულო (სასწავლო პრაქტიკა)
  • კვების ჰიგიენა და სანიტარიული ნორმები
  • საკვები პროდუქტების ტექნოლოგია
  • კულინარიის ხელოვნების ისტორია
  • ხარჯთაღრიცხვა და კალკულაცია კვების ობიექტებში
  • პირველადი სამედიცინო დახმარება
  • საწარმოო პრაქტიკა

პროგრამის ხანგრძლივობა:

პროგრამის ხანგრძლივობა შეადგენს 4,5 თვეს.

პროგრამის საფასური:

პროგრამის სრული საფასური შეადგენს 2 250 ლარს.

მისანიჭებელი კვალიფიკაცია:

პროგრამის (მზარეულის) დასრულების შემდეგ სტუდენტი იღებს პროფესიონალი მზარეულის სერტიფიკატს და მას ენიჭება მზარეულის პროფესიული კვალიფიკაცია.

* პროგრამის 60%-ს შეადგენს პრაქტიკული მეცადინეობები (სასწავლო პრაქტიკა, საწარმოო პრაქტიკა)