ENG GEO

Search form

კონდიტერის სასერტიფიკატო პროგრამა

საგნების ჩამონათვალი:

  • საკონდიტრო ნაწარმის მომზადება და ცხობა (სასწავლო პრაქტიკა)
  • ძერწვა და ხატვა (სასწავლო პრაქტიკა)
  • საკონდიტრო ნაწარმის გაფორმების ხელოვნება
  • საკონდიტრო პროდუქტების ტექნოლოგია 
  • კვების ჰიგიენა და სანიტარიული ნორმები
  • ხარჯთაღრიცხვა და კალკულაცია კვების ობიექტებში
  • პირველადი სამედიცინო დახმარება
  • საწარმოო პრაქტიკა

პროგრამის ხანგრძლივობა და გრაფიკი:

პროგრამა მოიცავს დაახლოებით 6 სასწავლო თვეს. ლექციები ტარდება კვირაში 3-ჯერ (უმეტეს შემთხვევაში).

პროგრამის საფასური:

საფასურია 1 460 აშშ დოლარი (სწავლის საფასური განისაზღვრება სწავლის დაწყების დროს არსებული ეროვნული ბანკის კურსის მიხედვით).

სერტიფიკატი:

პროგრამის წარმატებით დასრულების შემთხვევაში, სტუდენტი მიიღებს საქართველოს აგრარული უნივერსიტეტისა და საქართველოს კულინარიის აკადემიის ერთობლივ სერტიფიკატს.

აუცილებელია სტუდენტმა დადებითი შეფასება მიიღოს პროგრამით გათვალისწინებულ თითოეულ კურსში/ტრენინგში.