ENG GEO

Search form

კონდიტერი-შეფი

საგნების ჩამონათვალი:

  • საკონდიტრო ნაწარმის მომზადება და ცხობა (სასწავლო პრაქტიკა)
  • ძერწვა და ხატვა (სასწავლო პრაქტიკა)
  • საკონდიტრო ნაწარმის გაფორმების ხელოვნება
  • საკონდიტრო პროდუქტების ტექნოლოგია 
  • კვების ჰიგიენა და სანიტარიული ნორმები
  • ხარჯთაღრიცხვა და კალკულაცია კვების ობიექტებში
  • პირველადი სამედიცინო დახმარება
  • საწარმოო პრაქტიკა

პროგრამის ხანგრძლივობა:
პროგრამის ხანგრძლივობა შეადგენს 4,5 თვეს.

პროგრამის საფასური:
პროგრამის სრული საფასური შეადგენს 2 000 ლარს.

მისანიჭებელი კვალიფიკაცია:
პროგრამის (კონდიტერი შეფის) დასრულების შემდეგ სტუდენტი იღებს პროფესიონალი კონდიტერის სერტიფიკატს და მას ენიჭება კონდიტერი შეფის პროფესიული კვალიფიკაცია.

* პროგრამის 60%-ს შეადგენს პრაქტიკული მეცადინეობები (სასწავლო პრაქტიკა, საწარმოო პრაქტიკა)