ENG GEO

Search form

საერთაშორისო კონფერენციები - კვების პროდუქტების ტექნოლოგიის ლაბორატორია

  • თარიღი:21-23. 05.2013
  • კონფერენციის სახელწოდება: The 3-nd International Conference of Young Scientists – “Chemistry Today”
  • ჩატარების ადგილი: თბილისი, საქართველო.
  • მოკლე ანოტაცია: ახალგაზრდა მეცნიერთა მესამე საერთაშორისო კონფერენცია-„ქიმია დღეს“ ეძღვნებოდა ქიმიის დარგში არსებულ მიღწევებს და ახალ გამოწვევებს. კონფერენციას ესწრებოდნენ სხვადასხვა ქვეყნის წარმოამდგენლები, მათ შორის აშშ-დან, ირლანდიიდან, გერმანიიდან და სხვ. ჩვენ მიერ წარდგენილი იყო მოხსენება სათაურით „კალციუმის იონის ზეგავლენა კენკროვანი ხილის ბიოქიმიურ  მაჩვენებელზე შენახვის პროცესში“.

 

 

  • თარიღი: 07.03.2016
  • კონფერენციის სახელწოდება: The IRES 32nd International Conferenceof food and agricultural engineering
  • ჩატარების ადგილი: იტალია, რომი.
  • დონორი ორგანიზაცია: შოთა რუსთაველის ეროვნული სამეცნიერო ფონდი
  • მოკლე ანოტაცია: მოხსენებაში განხილული იყო  მცენარეული ნედლეულის ანტიოქსიდანტური და ანტიმიკრობული აქტივობა. კერძოდ შესწავლილი იყო სხვადასხვა სახეობის ჩაის ქიმიური და ბიოქიმიური მაჩვენებლები.

 

 

  • თარიღი: 13-14.04.2016
  • კონფერენციის სახელწოდება: 82 International scientific conference of young scientist and students "Youth  scientific  achievements  to  the  21st \century  nutrition   problem  solution"
  • ჩატარების ადგილი: უკრაინა,  კიევი, კვების ტექნოლოგიის ეროვნული უნივერსიტეტი.
  • მოკლე ანოტაცია: კონფერენციაზე წარდგენილი იყო კვლევის შედეგები, რომელიც შეეხებოდა საქართველოში წარმოებული უეკლო მაყვლის გაყინვით შენახვის ტექნოლოგიას და შენახვის პროცესში მასში მიმდინარე პროცესებს.

 

     

  • თარიღი:13-14. 05.2018
  • კონფერენციის სახელწოდება: 384th International Conference on food and Agricultural Engineering
  • ჩატარების ადგილი: ბელგია, ბრიუსელი
  • დონორი ორგანიზაცია: შოთა რუსთაველის ეროვნული სამეცნიერო ფონდი
  • მოკლე ანოტაცია: კონფერენციაზე მიწვეული იყო სამი მომხსენებელი და წარდგენილი იყო სამი ნაშრომი. მოხსენებები შეეხებოდა კურკოვანი და კენკროვანი კულტურების ნედლად შენახვის ახალ ტექნოლოგიას. კერძოდ  შენახვას კომბინირებული ხსნარის გამოყენებით, რომელიც მნიშვნელოვან დადებით ეფექტს იძლევა როგორც შენახვის, ისე ეკონომიკური თვალსაზრისით.