ENG GEO

Search form

მზარეულის მეორე საფეხური

საგნების ჩამონათვალი:

  • კერძების მომზადების ტექნოლოგია (სასწავლო პრაქტიკა) 
  • ქართული სამზარეულო (სასწავლო პრაქტიკა)
  • მსოფლიო სამზარეულოს საფუძვლები (სასწავლო პრაქტიკა)
  • კვებისა და სასმელების სერვისი (სასწავლო პრაქტიკა)
  • კვების ჰიგიენა და სანიტარიული ნორმები 
  • საკვები პროდუქტების ტექნოლოგია 
  • კულინარიული ხელოვნების ისტორია, ტრადიციები და პროფესიული ეთიკა
  • ხარჯთაღრიცხვა და კალკულაცია კვების ობიექტებში
  • პირველადი სამედიცინო დახმარება
  • ინგლისური ენა 
  • ინფორმაციული ტექნოლოგიები 
  • საწარმოო პრაქტიკა

სასწავლო პრაქტიკა - პრაქტიკული მეცადინეობები, რომლებიც ჩატარდება კულინარიის აკადემიის პროფესიულ სამზარეულოებში.
საწარმოო პრაქტიკა - პრაქტიკული მეცადინეობები, რომლებიც ჩატარდება საქართველოს საუკეთესო რესტორნებში.

პროგრამის ხანგრძლივობა:

პროგრამის ხანგრძლივობა შეადგენს 7 თვეს.

პროგრამის საფასური:

პროგრამის სრული საფასური შეადგენს 2 800 ლარს.

მისანიჭებელი კვალიფიკაცია:

პროგრამის (მზარეულის მეორე საფეხური) დასრულების შემდეგ სტუდენტი იღებს პროფესიონალი მზარეულის დიპლომს და მას ენიჭება მეორე საფეხურის მზარეულის პროფესიული კვალიფიკაცია.

* პროგრამის 60%-ს შეადგენს პრაქტიკული მეცადინეობები (სასწავლო პრაქტიკა, საწარმოო პრაქტიკა)