ENG GEO

Search form

მზარეულის მესამე საფეხური

საგნების ჩამონათვალი 

  • ქართული სამზარეულო (სასწავლო პრაქტიკა) 
  • მსოფლიო სამზარეულო (სასწავლო პრაქტიკა) 
  • საკონდიტრო ნაწარმი და ცხობა (სასწავლო პრაქტიკა)
  • წვეულებათა მომზადება / ალაფურშეტი (სასწავლო პრაქტიკა) 
  • საუზმის მომზადება და კონტინენტური მაგიდა (სასწავლო პრაქტიკა) 
  • წვეულებათა მომზადება / ალაფურშეტი, ქართული სამზარეულო, მსოფლიო სამზარეულო, შვედური მაგიდა, საკონდიტრო ნაწარმი და ცხობა (საწარმოო პრაქტიკა) 
  • კვების ობიექტების ორგანიზებისა და მართვის საფუძვლები 
  • ტურიზმი და სტუმარმასპინძლობა 
  • ინგლისური ენა 
  • ინფორმაციული ტექნოლოგიები 

 

პროგრამის ხანგრძლივობა 

პროგრამის ხანგრძლივობა შეადგენს 9 თვეს. 

 

პროგრამის საფასური 

პროგრამის სრული საფასური შეადგენს 3 600 ლარს (1 თვის ღირებულება - 400 ლარი). 

 

მისანიჭებელი კვალიფიკაცია 

პროგრამის (მზარეულის მესამე საფეხურის) დასრულების შემდეგ სტუდენტი იღებს პროფესიონალი მზარეულის დიპლომს და მას ენიჭება მესამე საფეხურის მზარეულის პროფესიული კვალიფიკაცია. 

 

* პროგრამის 60%-ს შეადგენს პრაქტიკული მეცადინეობები (სასწავლო პრაქტიკა, საწარმოო პრაქტიკა)