ENG GEO

Search form

ღვინის კულტურისა და დეგუსტაციის კურსების პროგრამა

  • ღვინის დეგუსტაციის თეორია. ძირითადი გემოები და მათი შეგრძნების ზღვრები;
  • ზოგადი მევენახეობა-მეღვინეობა (ვაზი, ვენახი და ღვინო - თეორია);
  • ზოგადი მევენახეობა-მეღვინეობა (ღვინის დამზადების მეთოდები - თეორია);
  • თეთრი ღვინის არომატები (პრაქტიკული მუშაობა);
  • წითელი ღვინის არომატები (პრაქტიკული მუშაობა);
  • მევენახეობის ისტორია და გეოგრაფია. მსოფლიო მეღვინეობა. (თეორია);
  • თეთრი ღვინოების დეგუსტაცია ჯიშების და ტიპების მიხედვით (პრაქტიკული დეგუსტაცია);
  • წითელი ღვინოების დეგუსტაცია რეგიონების მიხედვით (პრაქტიკული დეგუსტაცია);
  • ღვინის დაავადებები (I) (პრაქტიკული დეგუსტაცია);
  • ღვინის დაავადებები (II) (პრაქტიკული დეგუსტაცია);
  • ღვინის შეფასება 5 ქულიანი სისტემით (პრაქტიკული დეგუსტაცია);
  • ღვინის შეფასება 100 ქულიანი სისტემით (პრაქტიკული დეგუსტაცია);
  • დაფრანგეთის მევენახეობა და ფრანგული ღვინოები (თეორია და დეგუსტაცია);
  • ცქრიალა ღვინოები (თეორია და დეგუსტაცია);
  • მსოფლიოში გავრცელებული სპირტიანი სასმელები (თეორია და დეგუსტაცია).