ღვინის კულტურისა და დეგუსტაციის კურსების პროგრამა
- ღვინის დეგუსტაციის თეორია. ძირითადი გემოები და მათი შეგრძნების ზღვრები;
- ზოგადი მევენახეობა-მეღვინეობა (ვაზი, ვენახი და ღვინო - თეორია);
- ზოგადი მევენახეობა-მეღვინეობა (ღვინის დამზადების მეთოდები - თეორია);
- თეთრი ღვინის არომატები (პრაქტიკული მუშაობა);
- წითელი ღვინის არომატები (პრაქტიკული მუშაობა);
- მევენახეობის ისტორია და გეოგრაფია. მსოფლიო მეღვინეობა. (თეორია);
- თეთრი ღვინოების დეგუსტაცია ჯიშების და ტიპების მიხედვით (პრაქტიკული დეგუსტაცია);
- წითელი ღვინოების დეგუსტაცია რეგიონების მიხედვით (პრაქტიკული დეგუსტაცია);
- ღვინის დაავადებები (I) (პრაქტიკული დეგუსტაცია);
- ღვინის დაავადებები (II) (პრაქტიკული დეგუსტაცია);
- ღვინის შეფასება 5 ქულიანი სისტემით (პრაქტიკული დეგუსტაცია);
- ღვინის შეფასება 100 ქულიანი სისტემით (პრაქტიკული დეგუსტაცია);
- დაფრანგეთის მევენახეობა და ფრანგული ღვინოები (თეორია და დეგუსტაცია);
- ცქრიალა ღვინოები (თეორია და დეგუსტაცია);
- მსოფლიოში გავრცელებული სპირტიანი სასმელები (თეორია და დეგუსტაცია).