ENG GEO

Search form

სომელიეს პროფესიული პროგრამა - საგნები

  • მევენახეობა-მეღვინეობის ისტორია
  • თეთრი და წუთელი ღვინის დამზადების მეთოდები
  • დეგუსტაციის თეორია
  • თეთრი და წითელი ღვინი სარომატები
  • ღვინის დაავადებები
  • ქართული ღვინოები
  • მსოფლიო მეღვინეობის ქვეყნები:

- საფრანგეთი
- ეტპანეთი
- პორტუგალია
- იტალია
- გერმანია
- ავსტრია
- ამერიკა
- კანადა
- არგენტინა
- ჩილე
- ურუგვაი
- ახალი ზელანდია
- ავსტრალია
- სამხრეთ აფერიკა

  • შამპანური და ცქრიალა ღვინოები
  • შემაგრებული ღვინოები
  • კონიაკი, ბრენდი
  • მაღალ ალკოჰოლური სასმელები
  • ბოთლი, შეფუთვა, ეტიკეტი
  • სტუმარმასპინძლობის ძირითადი პრინციპები
  • ღვინის სერვისი
  • ქართული კერძები და ღვინო
  • უცხოური კერძები და ღვინო
  • ღვინოების შეფასება
  • ღვინის მარკეტინგი