კონდიტერის პროგრამის საგანი - საკონდიტრო ნაწარმის მომზადების ტექნოლოგია
01 May 2025
საქართველოს კულინარიის აკადემიის კონდიტერის პროგრამა მოიცავს საგანს - საკონდიტრო ნაწარმის მომზადების ტექნოლოგია, რომელიც შედგება 30-ზე მეტი პრაქტიკული ლექციისაგან.
პროგრამა საკმაოდ სიღრმისეულია: ყურადღება ეთმობა არა მხოლოდ დესერტების მრავალფეროვნებას, არამედ თითოეული დესერტის სწორ ტექნოლოგიურ მომზადებას. სტუდენტები სწავლობენ პროგრამისთვის სპეციალურად შემუშავებულ და შერჩეულ 100-მდე რეცეპტს, რომელშიც წარმოდგენილია სხვადასხვა სახის ბისკვიტების, კრემების, მუსების, გლასაჟების და სხვა საკონდიტრო პროდუქტის მომზადების ტექნოლოგიები.
პოსტს თან ახლავს ფოტოები სხვადასხვა ტორტის მომზადების პროცესიდან, გადაღებული სწავლის პრაქტიკული ნაწილის განმავლობაში.




Similar news

24 June 2025
კულინარიული მეთოდების შესახებ პირველი ქართულენოვანი გამოცემა უკვე გაყიდვაშია.

16 June 2025
კულინარიის აკადემიაში ახალი ნაკადის სტუდენტებმა დაიწყეს სწავლა

04 June 2025
ცეხვილი ფქვილით მომზადებული ხინკალი

31 May 2025
აკადემიის სტუდენტებმა უმასპინძლეს სტუმრებს გოეთეს ინსტიტუტის ბიბლიოთეკის გახსნის ღონისძიებაზე

28 April 2025