კულინარიის აკადემიაში ახალი ნაკადის სტუდენტებმა დაიწყეს სწავლა

16 June 2025

საქართველოს კულინარიის აკადემიაში მზარეულის და კონდიტერის პროფესიულ პროგრამებზე სწავლა ახალი ნაკადის სტუდენტებმა დაიწყეს.

პირველი შეხვედრები უკვე გაიმართა, ჯგუფებს ჩაუტარდათ შესავალი ლექციები, რომლებმაც მათ სასწავლო პროცესზე წარმოდგენა შეუქმნა.

კულინარიის აკადემიის მენეჯერმა ანი ფხალაძემ და ლექტორებმა ირკა ქელეხსაშვილმა და ნატა წერუაშვილმა სტუდენტებს გააცნეს აკადემიური გარემოს წესები და უსაფრთხოების სტანდარტები.

3.1 3.2 3.3 3.4 3.5