კულინარიის აკადემიაში ახალი ნაკადის სტუდენტებმა დაიწყეს სწავლა
16 June 2025
საქართველოს კულინარიის აკადემიაში მზარეულის და კონდიტერის პროფესიულ პროგრამებზე სწავლა ახალი ნაკადის სტუდენტებმა დაიწყეს.
პირველი შეხვედრები უკვე გაიმართა, ჯგუფებს ჩაუტარდათ შესავალი ლექციები, რომლებმაც მათ სასწავლო პროცესზე წარმოდგენა შეუქმნა.
კულინარიის აკადემიის მენეჯერმა ანი ფხალაძემ და ლექტორებმა ირკა ქელეხსაშვილმა და ნატა წერუაშვილმა სტუდენტებს გააცნეს აკადემიური გარემოს წესები და უსაფრთხოების სტანდარტები.





Similar news

24 June 2025
კულინარიული მეთოდების შესახებ პირველი ქართულენოვანი გამოცემა უკვე გაყიდვაშია.

04 June 2025
ცეხვილი ფქვილით მომზადებული ხინკალი

31 May 2025
აკადემიის სტუდენტებმა უმასპინძლეს სტუმრებს გოეთეს ინსტიტუტის ბიბლიოთეკის გახსნის ღონისძიებაზე

01 May 2025
კონდიტერის პროგრამის საგანი - საკონდიტრო ნაწარმის მომზადების ტექნოლოგია

28 April 2025