კულინარიის აკადემიაში ჩატარდა მასტერკლასი მესხური სამზარეულოს შესახებ
01 April 2025
საქართველოს კულინარიის აკადემიაში სტუდენტებისათვის ჩატარდა მასტერკლასი მესხური სამზარეულოს შესახებ.
მასტერკლასზე მომზადდა მესხური ხაჭაპური და მესხური ქადა, ასევე პური. მასტერკლასი ჩაატარეს მესხური ოდას დამფუძნებელმა, ალუდა ჯვარიძემ და მზარეულმა ნათია ზედგენიძემ.
Similar news
04 July 2025
კულინარიის აკადემიის სერტიფიკატების გადაცემის ცერემონია
24 June 2025
კულინარიული მეთოდების შესახებ პირველი ქართულენოვანი გამოცემა უკვე გაყიდვაშია.
16 June 2025
კულინარიის აკადემიაში ახალი ნაკადის სტუდენტებმა დაიწყეს სწავლა
04 June 2025
ცეხვილი ფქვილით მომზადებული ხინკალი
31 May 2025