მამუკა კილაძე -იტალიური რესტორნის დამფუნებელი და აღმასრულებელი შეფი
24 October 2024
საქართველოს აგრარული უნივერსიტეტის კულინარიის აკადემიის კურსდამთავრებული მამუკა კილაძე არის იტალიური რესტორნის Napoli • ნაპოლის დამფუნებელი და აღმასრულებელი შეფი, ასევე ნაპოლი ბეიქერის წარმოების მენეჯერი.
ნაპოლიში მზადდება პიცები, პასტები, აპეტაიზერები, სენდვიჩები, ძირითადი კერძები, დესერტები, ხოლო ნაპოლი ბეიქერიში კი პურ-ფუნთუშეული.
საქართველოს კულინარიის აკადემიის გარდა, მამუკა სწავლობდა უნგრეთში Budapest Metropolitan University-ს პროექტების მენეჯმენტის პროგრამაზე. გარდა ამისა, კულინარიის მიმართულებით, მას სხვადასხვა ტრენინგი აქვს გავლილი იტალიაში.




Similar news

24 June 2025
კულინარიული მეთოდების შესახებ პირველი ქართულენოვანი გამოცემა უკვე გაყიდვაშია.

16 June 2025
კულინარიის აკადემიაში ახალი ნაკადის სტუდენტებმა დაიწყეს სწავლა

04 June 2025
ცეხვილი ფქვილით მომზადებული ხინკალი

31 May 2025
აკადემიის სტუდენტებმა უმასპინძლეს სტუმრებს გოეთეს ინსტიტუტის ბიბლიოთეკის გახსნის ღონისძიებაზე

01 May 2025