მზარეულის პროგრამის საგანი - მომზადების ტექნოლოგია და მსოფლიო სამზარეულო
28 April 2025
საქართველოს კულინარიის აკადემიაში მზარეულის პროგრამის ფარგლებში განსაკუთრებული ყურადღება ექცევა სხვადასხვა პროდუქტის გაცნობასა და კულინარიული ტექნიკის დაუფლებას, რადგან ინგრედიენტების სწორად მომზადება უმნიშვნელოვანეს როლს ასრულებს კერძის საბოლოო ხარისხში.
ამ მიდგომის შესაბამისად, პროგრამა მოიცავს ძალიან მნიშვნელოვან საგანს — მომზადების ტექნოლოგია და მსოფლიო სამზარეულო. აღნიშნული კურსის ფარგლებში ადგილი ეთმობა ზღვის პროდუქტების მომზადების ტექნიკას. სტუდენტები სწავლობენ ისეთ პროდუქტებთან მუშაობას, როგორებიცაა ლობსტერი, რვაფეხა, მიდია, ხამანწკა, კრევეტი და სხვა.
პოსტს თან ერთვის ფოტოები ლობსტერის მომზადების ლექციიდან.




Similar news

24 June 2025
კულინარიული მეთოდების შესახებ პირველი ქართულენოვანი გამოცემა უკვე გაყიდვაშია.

16 June 2025
კულინარიის აკადემიაში ახალი ნაკადის სტუდენტებმა დაიწყეს სწავლა

04 June 2025
ცეხვილი ფქვილით მომზადებული ხინკალი

31 May 2025
აკადემიის სტუდენტებმა უმასპინძლეს სტუმრებს გოეთეს ინსტიტუტის ბიბლიოთეკის გახსნის ღონისძიებაზე

01 May 2025