კულინარიის აკადემიის მზარეულის და კონდიტერის პროგრამები მოიცავს საგანს ქიმიის საფუძვლები
25 ნოემბერი 2025
საქართველოს კულინარიის აკადემიის მზარეულის და კონდიტერის პროგრამები მოიცავს საგანს ქიმიის საფუძვლები. საგანი მიმდინარეობს ლექციებისა და ლაბორატორიული მეცადინეობების სახით, რაც უფრო ამარტივებს სტუდენტებისთვის მისი არსის გაგებასა და პრაქტიკულ გააზრებას.
მზარეულისა თუ კონდიტერისათვის საბაზისო ქიმიის ცოდნა მნიშვნელოვანია კულინარიული ფუნდამენტების ჰოლისტიკურად გააზრებისათვის.
სტუდენტებს ლაბორატორიული მეცადინეობები უტარდებათ საქართველოს აგრარული უნივერსიტეტის ქიმიის ლაბორატორიებში.
მსგავსი სიახლეები
26 ნოემბერი 2025
პასტის ლექცია კულინარიის აკადემიაში
19 ნოემბერი 2025
კულინარიის აკადემიაში პროფესიულ პროგრამებზე სწავლა ახალი ნაკადის სტუდენტებმა დაიწყეს
30 ოქტომბერი 2025
ცოდნის ფონდის მისია და საქმიანობა
29 ოქტომბერი 2025
2025-26 სასწავლო წლის პირველი გაცნობითი პროგრამა ჩატარდა
21 ოქტომბერი 2025