კულინარიის აკადემიის კურსდამთავრებული და ლექტორი, ზუკა შონია Reddison Red Tbilisi-ის შეფმზარეული გახდა
16 მარტი 2023
კულინარიის აკადემიის კურსდამთავრებული და ლექტორი, ზუკა შონია Reddison Red Tbilisi-ის შეფმზარეული გახდა.
ზუკა ასევე არის Vake Bistro / ვაკის ბისტრო დამფუძნებელი და შეფმზარეული.
მსგავსი სიახლეები
11 აპრილი 2024
Maxime Renard-ის კულინარიული მასტერკლასი
05 მარტი 2024
კულინარიის აკადემიაში ღია კარის დღე ჩატარდა
13 თებერვალი 2024
საქართველოს კულინარიის აკადემიის სერტიფიკატების გადაცემის ცერემონია 2024
25 დეკემბერი 2023
„კულინარიული მეთოდების“ პრეზენტაცია
07 დეკემბერი 2023