Maxime Renard-ის კულინარიული მასტერკლასი
11 აპრილი 2024
ფრანკოფონიის კვირეულის ფარგლებში საქართველოს აგრარული უნივერსიტეტის კულინარიის აკადემიის ამფითეატრში სტუდენტებისათვის მასტერკლასი ჩაატარა Maxime Renard-მა, რომელიც არის რესტორნის, La Table Conviviale par Maxime Renard, დამფუძნებელი და შეფ-მზარეული.
მასტერკლასის დროს მან ისაუბრა იმის შესახებ, თუ როგორ ქმნის თავის რეცეპტებს და როგორ აკეთებს ბიუჯეტის ოპტიმიზაციას ადგილობრივი პროდუქტებით მუშაობისას. ასევე, მოამზადა კერძი ადგილობრივი პროდუქტების გამოყენებით.
აკადემიის კულინარიული ამფითეატრი შეიქმნა ამერიკის შეერთებული შტატების საერთაშორისო განვითარების სააგენტოს - USAID-ის მიერ გაწეული დახმარების შედეგად, კერძოდ USAID-ის პროგრამასთან „დამსაქმებლები პროფესიული განათლებისთვის“ თანამშრომლობის ფარგლებში.
მსგავსი სიახლეები
29 აპრილი 2024
კამპუსში ჩატარდა ურსულა გოეთზის ლექცია
24 აპრილი 2024
დასაქმების ფორუმი 2024 ჩატარდა
14 აპრილი 2024
კახა ბენდუქიძის კვირეული 2024
12 აპრილი 2024
სტენფორდის უნივერსიტეტის წარმომადგენლების საჯარო დისკუსია გაიმართა კამპუსში
10 აპრილი 2024