კულინარიის აკადემიის სტუდენტები სწავლობენ ზღვის პროდუქტების მომზადების და დამუშავების ტექნიკებს
03 December 2025
კულინარიის აკადემიის მზარეულის პროგრამის ერთ-ერთი მნიშვნელოვანი საგნის, მომზადების ტექნოლოგია და მსოფლიო სამზარეულო II-ის ფარგლებში სტუდენტები სწავლობენ ზღვის პროდუქტების მომზადების და დამუშავების ტექნიკებს.
პროგრამით გათვალისწინებული მიზნების მიღწევისათვის კულინარიის აკადემიაში დანერგილია ქმედებაზე დაფუძნებული სწავლების მეთოდი (learning-by-doing), რაც გულისხმობს სტუდენტების სწავლებას კერძების ინდივიდუალურად მომზადების გზით. სტუდენტები ინდივიდუალურად ამუშავებენ თითოეულ პროდუქტს, რაც საშუალებას იძლევა ფლობდნენ თანამედროვე ცოდნას და პრაქტიკულ უნარებს კულინარიის სფეროში.
Similar news
04 December 2025
2025-26 სასწავლო წლის მესამე გაცნობითი პროგრამა ჩატარდა
03 December 2025
სასერტიფიკატო პროგრამების კურსდამთავრებულებს სერტიფიკატები გადაეცათ
01 December 2025
კულინარიის აკადემიის მზარეულის პროფესიული პროგრამა მოიცავს საგანს ღვინის დეგუსტაცია
28 November 2025
ბურგერის ლექცია კულინარიის აკადემიაში
27 November 2025