კულინარიის აკადემიის მზარეულის პროფესიული პროგრამა მოიცავს საგანს ღვინის დეგუსტაცია
01 December 2025
საქართველოს კულინარიის აკადემიის მზარეულის პროფესიული პროგრამა მოიცავს საგანს ღვინის დეგუსტაცია.
პროგრამაში არსებული ღვინის დეგუსტაციის კურსი აერთიანებს პრაქტიკულ და თეორიულ ცოდნას, რომელიც სტუდენტებს ეხმარება თავიანთ მომზადებულ კერძსა თუ დესერტს შეუხამოს შესაბამისი სასმელი.
ღვინის დეგუსტაციის სალექციო კურსის განმავლობაში სტუდენტი:
- ეცნობა თეთრი და წითელი ღვინის არომატებს, საქართველოს რეგიონების ღვინოებს
- სინჯავს ჯანმრთელ და ზადიან ღვინოს
- მიმოიხილავს საქართველოს რეგიონების ღვინოებს (მათ შორის, ადგილწარმოშობის ღვინოს)
- აფასებს ღვინის ფერებსა და ვიზუალს
- უხამებს კერძს/დესერტს და ღვინოს
Similar news
04 December 2025
2025-26 სასწავლო წლის მესამე გაცნობითი პროგრამა ჩატარდა
03 December 2025
კულინარიის აკადემიის სტუდენტები სწავლობენ ზღვის პროდუქტების მომზადების და დამუშავების ტექნიკებს
03 December 2025
სასერტიფიკატო პროგრამების კურსდამთავრებულებს სერტიფიკატები გადაეცათ
28 November 2025
ბურგერის ლექცია კულინარიის აკადემიაში
27 November 2025