8000 მოსავალმა მეექვსედ უმასპინძლა აგრარული უნივერსიტეტის სტუდენტების ღვინის დეგუსტაციას
11 ივლისი 2025
8000 მოსავალმა უკვე მეექვსედ უმასპინძლა აგრარული უნივერსიტეტის მე-4 კურსის სტუდენტების ღვინის დეგუსტაციას.
სტუდენტები თავად არჩევენ ყურძნის ჯიშსა და წარმოების ტექნოლოგიას, კრეფენ ყურძენს, ახდენენ ტკბილისა და დურდოს წინასწარ დამუშავებას, ალკოჰოლური დუღილის წარმართვასა და რეგულირებას, ვაშლ-რძემჟავა დუღილის ჩატარებასა და დაავადებების პრევენციას. ამასთანავე, სტუდენტები საზღვრავენ ღვინის ფიზიკურ-ქიმიურ პარამეტრებს, ხარისხის შეფასების მიზნით ატარებენ დეგუსტაციებს, ამოწმებენ მდგრადობას, ზრუნავენ ღვინის სტაბილიზაციაზე და ასხამენ ბოთლებში.
მევენახეობა-მეღვინეობის პროგრამის სტუდენტებთან ერთად „ღვინის მარკეტინგის“ საგნის ფარგლებში ღვინოების ეტიკეტს ქმნიან თბილისის თავისუფალი უნივერსიტეტის ვიზუალური ხელოვნების, არქიტექტურის და დიზაინის პროგრამის - VA[A]DS-ის სტუდენტები.





მსგავსი სიახლეები

26 სექტემბერი 2025
ნინო ქაჩლიშვილი კვლევითი პროგრამით იმყოფებოდა შვედეთში, Karolinska Institute-ში

24 სექტემბერი 2025
გიორგი ღონღაძე სწავლას აგრძელებს Erasmus Mundus-ის ერთობლივ სამაგისტრო პროგრამაზე

16 სექტემბერი 2025
ნატა ხვედელიძე სწავლას აგრძელებს Erasmus Mundus ერთობლივ სამაგისტრო პროგრამაზე

28 აგვისტო 2025
ლაშა ხუციშვილი სწავლას აგრძელებს შვეიცარიაში, სადოქტორო პროგრამაზე

21 აგვისტო 2025