8000 მოსავალმა მეექვსედ უმასპინძლა აგრარული უნივერსიტეტის სტუდენტების ღვინის დეგუსტაციას
11 ივლისი 2025
8000 მოსავალმა უკვე მეექვსედ უმასპინძლა აგრარული უნივერსიტეტის მე-4 კურსის სტუდენტების ღვინის დეგუსტაციას.
სტუდენტები თავად არჩევენ ყურძნის ჯიშსა და წარმოების ტექნოლოგიას, კრეფენ ყურძენს, ახდენენ ტკბილისა და დურდოს წინასწარ დამუშავებას, ალკოჰოლური დუღილის წარმართვასა და რეგულირებას, ვაშლ-რძემჟავა დუღილის ჩატარებასა და დაავადებების პრევენციას. ამასთანავე, სტუდენტები საზღვრავენ ღვინის ფიზიკურ-ქიმიურ პარამეტრებს, ხარისხის შეფასების მიზნით ატარებენ დეგუსტაციებს, ამოწმებენ მდგრადობას, ზრუნავენ ღვინის სტაბილიზაციაზე და ასხამენ ბოთლებში.
მევენახეობა-მეღვინეობის პროგრამის სტუდენტებთან ერთად „ღვინის მარკეტინგის“ საგნის ფარგლებში ღვინოების ეტიკეტს ქმნიან თბილისის თავისუფალი უნივერსიტეტის ვიზუალური ხელოვნების, არქიტექტურის და დიზაინის პროგრამის - VA[A]DS-ის სტუდენტები.





მსგავსი სიახლეები

21 აგვისტო 2025
მარიამ ნავროზაშვილი სწავლას აგრძელებს University of Strasbourg-ის და University of Freiburg-ის ერთობლივ სამაგისტრო პროგრამაზე

20 აგვისტო 2025
გამოვლინდნენ კომპანია აგროსფეროს სტიპენდიანტები

04 ივლისი 2025
სტუდენტური ღვინის ფესტივალი 2025

30 ივნისი 2025
სურსათის უვნებლობის მენეჯმენტის პროგრამის პირველმა ნაკადმა წარმატებით დაასრულა სწავლა.

16 ივნისი 2025