აგრარული უნივერსიტეტის სტუდენტი სპირტის ქარხნის მთავარი ტექნოლოგი გახდა

09 თებერვალი 2015

კვების პროდუქტების ტექნოლოგიის მეოთხე კურსის სტუდენტი გიორგი ახვლედიანი კონკურსის წარმატებით გავლის შედეგად ძმები ასკანელების კომპანიაში, სპირტის ქარხნის ტექნოლოგი გახდა.

ქარხანაში ხილის, ღვინისა და ღვინის ლექის გადამუშავება მიმდინარეობს.

ალკოჰოლური დუღილების შედეგად პროდუქტი გადამუშავდება სპირატად.

ქარხანა ახალი გახსნილია და უახლოეს მომავალში ჩამოსხმული პროდუქტის ევროპის ბაზარზე გატანას გეგმავს.

მსგავსი სიახლეები