კულინარიის აკადემიის კურსდამთავრებული Rooms Hotel Tbilisi-ის მზარეული გახდა

31 მაისი 2015

კულინარიის აკადემიის კურსდამთავრებული, ერეკლე ღონღაძე Rooms Hotel Tbilisi-ის მზარეული გახდა.

ერეკლე პირველადი პროფესიით ფინანსისტია და ბითიეი ბანკში სესხის გაცემის ექსპერტად მუშაობდა.

მოგვიანებით, ის კულინარიის აკადემიის სტუდენტი გახდა და მზარეულის სასერტიფიკატო პროგრამა გაიარა.

Rooms Hotel-ში მუშაობის დაწყებამდე, ერეკლე რესტორან "Strada"-სა და რესტორან "Terrace" -ზე მზარეულად მუშაობდა.

მსგავსი სიახლეები