კულინარიის აკადემიის კურსდამთავრებულის მორიგი წარმატება

25 იანვარი 2016

კულინარიის აკადემიის კურსდამთავრებული, იულია გომურიშვილი, რესტორანი Cantina by Bontempi-ს შეფ-მზარეულის პოზიციაზე დაინიშნა.

იულიამ კულინარიის აკადემიის მზარეულის პროფესიული პროგრამა წარმატებით გაიარა.

დღეს ის რესტორანი კანტინას სამზრეულოს მართავს, სადაც შეგიძლიათ უგემრიელესი იტალიური კერძების დაგემოვნება. მისი, როგორც შეფ-მზარეულის ფუნქციებში შედის: კერძების შექმნა-მომზადება, მენიუს შემუშავება, დამხმარე მზარეულების მენეჯმენტი.

მსგავსი სიახლეები