ოთო გოგუაძე ჟურნალი კულინART-ის საახალწლო ნომერში

03 იანვარი 2016

კულინარიის აკადემიის მზარეულის პროგრამის კურსდამთავრებული, ოთო გოგუაძე ჟურნალი კულინART-ის საახალწლო ნომერში.
 
ოთო კულინარიით ბავშობიდან არის გატაცებული. ოჯახის წევრები მასავით გურმანები არიან, რამაც დიდწილად განაპირობა მისი ინტერესი კულინარიის მიმართ. ამბობს, რომ ბოლო დროს საზოგადოება დიდ ყურადღებას აქცევს ჯანსაღ კვებას. სწორი კვებით თვითონაც დაინტერესებულია, ამიტომ გადაწყვიტა კულინარიის ყველა ნიუანსი საფუძვლიანად შეესწავლა.
 
ოთომ მოამზადა ღორის ნეკნები გოგრითა და ბეშამელის სოუსით.

მსგავსი სიახლეები