თენგო ეთერია ჟურნალი კულინART-ში

19 ნოემბერი 2015

ჟურნალი კულინART-ის ბოლო ნომერში თქვენ გაიცნობთ კულინარიის აკადემიის კურსდამთავრებულს თენგო ეთერიას, რომელმაც სპეციალურად ჟურნალისათვის მოამზადა მანგოს ბავარუაზი პიტნისა და ლაიმის ჟელეთი ფსტის ბისკვიტთან ერთად.

ამჟამად, თენგო მუშაობს ახალი სკანდინავიური რესტორნის Stampesøe კონცეფციაზე, შეფთან Mike Ravn-თან ერთან.

რესტორანი ნოემბერში იხსნება და თენგო სუ-შეფის პოზიციაზე იმუშავებს.

კულინART-მა სპეციალურად კულინარიის აკადემიის სტუდენტებისათვის 1 წლის წინ შექმნა რუბრიკა NEWCOMERS, სადაც ყოველ ახალ ნომერში კულინარიის აკადემიის სტუდენტები/კურსდამთავრებულები და მათ მიერ მომზადებული კერძები რეცეპტებითაა წარმოდგენილი.

მსგავსი სიახლეები