ENG GEO

Search form

ღვინის კულტურისა და დეგუსტაციის კურსები

საქართველოს აგრარული უნიბერსიტეტის მევენახეობა-მეღვინეობის აკადემია და საქართველოს ღვინის სკოლა გიწვევთ ღვინის კულტურისა და დეგუსტაციის კურსებზე.

თემატიკა:

• ღვინის დეგუსტაციის თეორია და პრაქტიკა;
• ღვინის დამზადების მეთოდები;
• ქართული ღვინოების მრავალფეროვნება და მათი გემოვნური თვისებები.

სამიზნე ჯგუფი:

• ღვინის მოყვარულები, ვისაც სურს პროფესიონალურად შეისწავლოს ღვინის დაგემოვნების ხელოვნება;
• ღვინის მოყვარულები და პროფესიონალები, ვისაც ქართული ღვინოების უკეთ გაცნობა სურს;
• ღვინის პროფესიონალები, რომლებსაც ღვინის შეფასების, ღირსებებისა და დაავადებების უკეთ შესწავლა უნდა.

კურსის დასრულების შემდეგ მსნენელი შეძლებს:

დამოუკიდებლად დააგემოვნოს ნებისმიერი ღვინო, შეაფასოს და იმსჯელოს, როგორც პროფესიონალმა. იცოდეს რა განსხვავებაა სხვადასხვა ყურძნის ჯიშსა და ადგილწარმოშობის დასახელების ღვინოებს შორის.

 


ამ ეტაპზე პროგრამაზე მიღება არ არის.