სამუშაო შეხდემიის სურსათის უვნებლობის მართვის სასერტიფიკატო პროგრამის შემუშავების მიზნით.
14 ივლისი 2023
10-11 ივლისს სამუშაო შეხვედრა ჩატარდა საქართველოს აგრარული უნივერსიტეტის სასურსათო ტექნოლოგიის პროგრამის, საქართველოს კულინარიის აკადემიის და კერძო სექტორის წარმომადგენლებს შორის სურსათის უვნებლობის მართვის სასერტიფიკატო პროგრამის შემუშავების მიზნით.
შეხვედრა ჩატარდა “შრომის ბაზრის საჭიროებებზე მორგებული პროფესიული პროგრამების დანერგვის პროექტის“ ფარგლებში.
შრომის ბაზრის საჭიროებების იდენტიფიცირებისათვის ჩატარდა ფოკუს-ჯგუფები კერძო სექტორის წარმომადგენლების აქტიური მონაწილეობით, რომელმაც მოიცვა 20-ზე მეტი კვების ობიექტი, მათ შორის, ისეთი კომპანიები, როგორიცაა: McDonald’s Georgia, Adjara Group, Radisson RED Tbilisi, რესტორანი ვერიკო, ნინიას ბაღი, ვაკის ბისტრო, და ა.შ.
პროექტის განხორციელება შესაძლებელი გახდა ამერიკის შეერთებული შტატების საერთაშორისო განვითარების სააგენტოს (USAID) დახმარებით, კერძოდ USAID-ის პროგრამასთან „დამსაქმებლები პროფესიული განათლებისთვის“ თანამშრომლობის ფარგლებში.
მსგავსი სიახლეები
03 მაისი 2024
სურსათის უვნებლობის მენეჯმენტის ახალი პროგრამის ღია კარის დღე
26 აპრილი 2024
ნიკორას სტიპენდიის 2024 წლის გამარჯვებულები გამოვლენილია
11 აპრილი 2024
Maxime Renard-ის კულინარიული მასტერკლასი
03 აპრილი 2024
ბერლინში ქართული ღვინის ფესტივალზე კურსდამთავრებულები მონაწილეობდნენ
27 მარტი 2024