სტენფორდის უნივერსიტეტის წარმომადგენლების დისკუსია თემაზე “Global Fight for Democracy and Georgia”

05 მაისი 2023

სტენფორდის უნივერსიტეტის წარმომადგენლების საჯარო დისკუსია “Global Fight for Democracy and Georgia” გაიმართა 27 აპრილს, კახა ბენდუქიძის კამპუსში.

საჯარო დისკუსიის სპიკერები იყვნენ:

- ფრენსის ფუკუიამა - პროფესორი, წამყვანი მკვლევარი, Freeman Spogli Institute (FSI) for International Studies, Stanford University
- ერიკ ჯენსენი - პროფესორი, დირექტორი, Rule of Law Program at Stanford Law School
- როჯერ ლიდსი - პროფესორი, Johns Hopkins School of Advanced International Studies (SAIS)

ფრენსის ფუკუიამა და ერიკ ჯენსენი არიან თავისუფალი უნივერსიტეტის გამორჩეული პროფესორები.

დისკუსიის მოდერატორი იყო თავისუფალი უნივერსიტეტის საერთაშორისო ურთიერთობების სკოლის დეკანი, თიკო ქაროსანიძე.

დისკუსიის ბოლოს მსურველებს საჩუქრად გადაეცათ ფუკუიამას ქართულად ნათარგმნი წიგნი „ლიბერალიზმი და მისით უკმაყოფილონი“.

ღონისძიების ორგანიზატორები იყვნენ: თავისუფალი უნივერსიტეტი, აგრარული უნივერსიტეტი, ეკონომიკური პოლიტიკის კვლევის ცენტრი, Stanford University’s Center on Democracy, Development and the Rule of Law (CDDRL).

Global Fight For Democracy And Georgia