იაპონიის ელჩის ლექცია საქართველოს კულინარიის აკადემიაში
30 ივლისი 2024
იაპონიის ელჩმა საქართველოში, ბატონმა იშიძუკა ჰიდეკიმ, საქართველოს აგრარული უნივერსიტეტის კულინარიის აკადემიისა და იაპონია-საქართველოს ბიზნეს საბჭოს თანაორგანიზებით, ჩაატარა ლექცია თემაზე: „რეგიონული თანამშრომლობა“, კერძოდ, „ტოვადა ბარაიაკი: ქალაქის აღორძინება ადგილობრივი სამზარეულოს მეშვეობით".
ლექციის პარალელურად მიმდინარეობდა მასტერკლასი აკადემიის კულინარიულ ამფითეატრში, სადაც იაპონელმა შეფმზარეულებმა მოამზადეს იაპონური კერძი და მონაწილეებმა მიირთვეს.
ლექციასა და კულინარიული მასტერკლასი ჩატარდა იაპონური ზაფხულის ფესტივალის ფარგლებში და ესწრებოდნენ საქართველოს კულინარიის აკადემიის და თბილისის თავისუფალი უნივერსიტეტის საერთაშორისო ურთიერთობების სკოლის სტუდენტები.





მსგავსი სიახლეები

05 ივლისი 2025
წუწაობა 2025

04 ივლისი 2025
კულინარიის აკადემიის სერტიფიკატების გადაცემის ცერემონია

24 ივნისი 2025
კულინარიული მეთოდების შესახებ პირველი ქართულენოვანი გამოცემა უკვე გაყიდვაშია

16 ივნისი 2025
კულინარიის აკადემიაში ახალი ნაკადის სტუდენტებმა დაიწყეს სწავლა

10 ივნისი 2025