იაპონიის ელჩის ლექცია საქართველოს კულინარიის აკადემიაში
30 ივლისი 2024
იაპონიის ელჩმა საქართველოში, ბატონმა იშიძუკა ჰიდეკიმ, საქართველოს აგრარული უნივერსიტეტის კულინარიის აკადემიისა და იაპონია-საქართველოს ბიზნეს საბჭოს თანაორგანიზებით, ჩაატარა ლექცია თემაზე: „რეგიონული თანამშრომლობა“, კერძოდ, „ტოვადა ბარაიაკი: ქალაქის აღორძინება ადგილობრივი სამზარეულოს მეშვეობით".
ლექციის პარალელურად მიმდინარეობდა მასტერკლასი აკადემიის კულინარიულ ამფითეატრში, სადაც იაპონელმა შეფმზარეულებმა მოამზადეს იაპონური კერძი და მონაწილეებმა მიირთვეს.
ლექციასა და კულინარიული მასტერკლასი ჩატარდა იაპონური ზაფხულის ფესტივალის ფარგლებში და ესწრებოდნენ საქართველოს კულინარიის აკადემიის და თბილისის თავისუფალი უნივერსიტეტის საერთაშორისო ურთიერთობების სკოლის სტუდენტები.
მსგავსი სიახლეები
11 ნოემბერი 2024
კამპუსში 2024-2025 სასწავლო წლის მეორე გაცნობით პროგრამა ჩატარდა
02 ნოემბერი 2024
2024-25 სასწავლო წლის პირველი გაცნობითი პროგრამა ჩატარდა
01 აგვისტო 2024
ატმისა და გარგარის წარმოების შესახებ ტრენინგი
17 ივლისი 2024
ვეტერინარიუმს წავი ესტუმრა
15 ივლისი 2024