იტალიელი შეფის კულინარიული მასტერკლასი
07 დეკემბერი 2021
საქართველოს კულინარიის აკადემიაში მასტერკლასი ჩაატარა იტალიელმა შეფმა, მატეო სივერომ. ის არის მიშლენის ვარსკვლავით დაჯილდოვებული ყველაზე ახალგაზრდა იტალიელი შეფ-მზარეული.
მასტერკლასი ჩატარდა საქართველოში იტალიის საელჩოს მხარდაჭერით იტალიური სამზარეულოს მსოფლიო კვირეულის ფარგლებში.
მასტერკლასს დაესწრო იტალიის ელჩი საქართველოში, ენრიკო ვალვო. ელჩმა ასევე დაათვალიერა კახა ბენდუქიძის კამპუსის ლაბორატორიები, მუზეუმი, ღვინის აკადემია და ენოთეკა.
მსგავსი სიახლეები
01 აგვისტო 2024
ატმისა და გარგარის წარმოების შესახებ ტრენინგი
30 ივლისი 2024
იაპონიის ელჩის ლექცია საქართველოს კულინარიის აკადემიაში
17 ივლისი 2024
ვეტერინარიუმს წავი ესტუმრა
15 ივლისი 2024
ნათია რობაქიძე გაივლის საერთაშორისო პროგრამას გულის ექოსკოპიაში
08 ივლისი 2024