კონდიტერის პროგრამის საგანი - საკონდიტრო ნაწარმის მომზადების ტექნოლოგია
01 მაისი 2025
საქართველოს კულინარიის აკადემიის კონდიტერის პროგრამა მოიცავს საგანს - საკონდიტრო ნაწარმის მომზადების ტექნოლოგია, რომელიც შედგება 30-ზე მეტი პრაქტიკული ლექციისაგან.
პროგრამა საკმაოდ სიღრმისეულია: ყურადღება ეთმობა არა მხოლოდ დესერტების მრავალფეროვნებას, არამედ თითოეული დესერტის სწორ ტექნოლოგიურ მომზადებას. სტუდენტები სწავლობენ პროგრამისთვის სპეციალურად შემუშავებულ და შერჩეულ 100-მდე რეცეპტს, რომელშიც წარმოდგენილია სხვადასხვა სახის ბისკვიტების, კრემების, მუსების, გლასაჟების და სხვა საკონდიტრო პროდუქტის მომზადების ტექნოლოგიები.
პოსტს თან ახლავს ფოტოები სხვადასხვა ტორტის მომზადების პროცესიდან, გადაღებული სწავლის პრაქტიკული ნაწილის განმავლობაში.




მსგავსი სიახლეები

16 ივნისი 2025
კულინარიის აკადემიაში ახალი ნაკადის სტუდენტებმა დაიწყეს სწავლა

04 ივნისი 2025
ცეხვილი ფქვილით მომზადებული ხინკალი

31 მაისი 2025
აკადემიის სტუდენტებმა უმასპინძლეს სტუმრებს გოეთეს ინსტიტუტის ბიბლიოთეკის გახსნის ღონისძიებაზე

28 აპრილი 2025
მზარეულის პროგრამის საგანი - მომზადების ტექნოლოგია და მსოფლიო სამზარეულო

01 აპრილი 2025