კულინარიის აკადემიაში ჩატარდა მასტერკლასი მესხური სამზარეულოს შესახებ
01 აპრილი 2025
საქართველოს კულინარიის აკადემიაში სტუდენტებისათვის ჩატარდა მასტერკლასი მესხური სამზარეულოს შესახებ.
მასტერკლასზე მომზადდა მესხური ხაჭაპური და მესხური ქადა, ასევე პური. მასტერკლასი ჩაატარეს მესხური ოდას დამფუძნებელმა, ალუდა ჯვარიძემ და მზარეულმა ნათია ზედგენიძემ.
მსგავსი სიახლეები
03 დეკემბერი 2025
კულინარიის აკადემიის სტუდენტები სწავლობენ ზღვის პროდუქტების მომზადების და დამუშავების ტექნიკებს
01 დეკემბერი 2025
კულინარიის აკადემიის მზარეულის პროფესიული პროგრამა მოიცავს საგანს ღვინის დეგუსტაცია
28 ნოემბერი 2025
ბურგერის ლექცია კულინარიის აკადემიაში
26 ნოემბერი 2025
პასტის ლექცია კულინარიის აკადემიაში
25 ნოემბერი 2025