კულინარიის აკადემიაში ჩატარდა მასტერკლასი მესხური სამზარეულოს შესახებ
01 აპრილი 2025
საქართველოს კულინარიის აკადემიაში სტუდენტებისათვის ჩატარდა მასტერკლასი მესხური სამზარეულოს შესახებ.
მასტერკლასზე მომზადდა მესხური ხაჭაპური და მესხური ქადა, ასევე პური. მასტერკლასი ჩაატარეს მესხური ოდას დამფუძნებელმა, ალუდა ჯვარიძემ და მზარეულმა ნათია ზედგენიძემ.







მსგავსი სიახლეები

04 ივლისი 2025
კულინარიის აკადემიის სერტიფიკატების გადაცემის ცერემონია

24 ივნისი 2025
კულინარიული მეთოდების შესახებ პირველი ქართულენოვანი გამოცემა უკვე გაყიდვაშია

16 ივნისი 2025
კულინარიის აკადემიაში ახალი ნაკადის სტუდენტებმა დაიწყეს სწავლა

04 ივნისი 2025
ცეხვილი ფქვილით მომზადებული ხინკალი

31 მაისი 2025