კულინარიის აკადემიაში ღია კარის დღე ჩატარდა
05 მარტი 2024
საქართველოს აგრარული უნივერსიტეტის კულინარიის აკადემიამ კერძო სექტორთან პარტნიორობით განაახლა საკონდიტრო პროგრამა და დაემატა ისეთი საგნები, როგორიცაა:
- ქიმიის საფუძვლები
- მიკრობიოლოგიის საფუძვლები
- ჰიგიენის ნორმები
- HACCP-ის სისტემა
დაინტერესებული პირებისათვის განახლებული პროგრამის შესახებ მეტი ინფორმაციის გასაზიარებლად 7 თებერვალს ღია კარის დღე ჩატარდა კახა ბენდუქიძის კამპუსში.
ღია კარის ფარგლებში მსურველებს მიეწოდათ ინფორმაცია პროგრამის, საგნების, განრიგის, სასწავლო გარემოს და მიღების პირობების შესახებ.
პროექტის განხორციელება შესაძლებელი გახდა ამერიკის შეერთებული შტატების საერთაშორისო განვითარების სააგენტოს - USAID-ის მიერ გაწეული დახმარების შედეგად, კერძოდ USAID-ის პროგრამასთან „დამსაქმებლები პროფესიული განათლებისთვის“ თანამშრომლობის ფარგლებში.
მსგავსი სიახლეები
04 დეკემბერი 2025
2025-26 სასწავლო წლის მესამე გაცნობითი პროგრამა ჩატარდა
03 დეკემბერი 2025
კულინარიის აკადემიის სტუდენტები სწავლობენ ზღვის პროდუქტების მომზადების და დამუშავების ტექნიკებს
03 დეკემბერი 2025
სასერტიფიკატო პროგრამების კურსდამთავრებულებს სერტიფიკატები გადაეცათ
01 დეკემბერი 2025
კულინარიის აკადემიის მზარეულის პროფესიული პროგრამა მოიცავს საგანს ღვინის დეგუსტაცია
28 ნოემბერი 2025