კულინარიის აკადემიის მზარეულის პროფესიული პროგრამა მოიცავს საგანს ღვინის დეგუსტაცია
01 დეკემბერი 2025
საქართველოს კულინარიის აკადემიის მზარეულის პროფესიული პროგრამა მოიცავს საგანს ღვინის დეგუსტაცია.
პროგრამაში არსებული ღვინის დეგუსტაციის კურსი აერთიანებს პრაქტიკულ და თეორიულ ცოდნას, რომელიც სტუდენტებს ეხმარება თავიანთ მომზადებულ კერძსა თუ დესერტს შეუხამოს შესაბამისი სასმელი.
ღვინის დეგუსტაციის სალექციო კურსის განმავლობაში სტუდენტი:
- ეცნობა თეთრი და წითელი ღვინის არომატებს, საქართველოს რეგიონების ღვინოებს
- სინჯავს ჯანმრთელ და ზადიან ღვინოს
- მიმოიხილავს საქართველოს რეგიონების ღვინოებს (მათ შორის, ადგილწარმოშობის ღვინოს)
- აფასებს ღვინის ფერებსა და ვიზუალს
- უხამებს კერძს/დესერტს და ღვინოს
მსგავსი სიახლეები
16 დეკემბერი 2025
დასაქმების ფორუმი კამპუსში
16 დეკემბერი 2025
მზარეულის პროფესიული პროგრამა მოიცავს საგანს - მომზადების ტექნოლოგია და მსოფლიო სამზარეულო
10 დეკემბერი 2025
Vet CT • ვეტ სითი კახა ბენდუქიძის კამპუსში
09 დეკემბერი 2025
პეკინეს ბუბუს ლაპაროსკოპიული სტერილიზაცია ჩაუტარდა
08 დეკემბერი 2025