Maxime Renard-ის კულინარიული მასტერკლასი
11 აპრილი 2024
ფრანკოფონიის კვირეულის ფარგლებში საქართველოს აგრარული უნივერსიტეტის კულინარიის აკადემიის ამფითეატრში სტუდენტებისათვის მასტერკლასი ჩაატარა Maxime Renard-მა, რომელიც არის რესტორნის, La Table Conviviale par Maxime Renard, დამფუძნებელი და შეფ-მზარეული.
მასტერკლასის დროს მან ისაუბრა იმის შესახებ, თუ როგორ ქმნის თავის რეცეპტებს და როგორ აკეთებს ბიუჯეტის ოპტიმიზაციას ადგილობრივი პროდუქტებით მუშაობისას. ასევე, მოამზადა კერძი ადგილობრივი პროდუქტების გამოყენებით.
აკადემიის კულინარიული ამფითეატრი შეიქმნა ამერიკის შეერთებული შტატების საერთაშორისო განვითარების სააგენტოს - USAID-ის მიერ გაწეული დახმარების შედეგად, კერძოდ USAID-ის პროგრამასთან „დამსაქმებლები პროფესიული განათლებისთვის“ თანამშრომლობის ფარგლებში.





მსგავსი სიახლეები

11 ნოემბერი 2024
კამპუსში 2024-2025 სასწავლო წლის მეორე გაცნობით პროგრამა ჩატარდა

02 ნოემბერი 2024
2024-25 სასწავლო წლის პირველი გაცნობითი პროგრამა ჩატარდა

01 აგვისტო 2024
ატმისა და გარგარის წარმოების შესახებ ტრენინგი

30 ივლისი 2024
იაპონიის ელჩის ლექცია საქართველოს კულინარიის აკადემიაში

17 ივლისი 2024