Maxime Renard-ის კულინარიული მასტერკლასი
11 აპრილი 2024
ფრანკოფონიის კვირეულის ფარგლებში საქართველოს აგრარული უნივერსიტეტის კულინარიის აკადემიის ამფითეატრში სტუდენტებისათვის მასტერკლასი ჩაატარა Maxime Renard-მა, რომელიც არის რესტორნის, La Table Conviviale par Maxime Renard, დამფუძნებელი და შეფ-მზარეული.
მასტერკლასის დროს მან ისაუბრა იმის შესახებ, თუ როგორ ქმნის თავის რეცეპტებს და როგორ აკეთებს ბიუჯეტის ოპტიმიზაციას ადგილობრივი პროდუქტებით მუშაობისას. ასევე, მოამზადა კერძი ადგილობრივი პროდუქტების გამოყენებით.
აკადემიის კულინარიული ამფითეატრი შეიქმნა ამერიკის შეერთებული შტატების საერთაშორისო განვითარების სააგენტოს - USAID-ის მიერ გაწეული დახმარების შედეგად, კერძოდ USAID-ის პროგრამასთან „დამსაქმებლები პროფესიული განათლებისთვის“ თანამშრომლობის ფარგლებში.
მსგავსი სიახლეები
24 ივნისი 2024
"სამზარეულოს ომების" გამარჯვებულები კულინარიის აკადემიის კურსდამთავრებულები გახდნენ
21 ივნისი 2024
წუწაობა 2024
20 ივნისი 2024
კამპუსის არქიტექტურული პროექტის საგამოფენო სივრცე მოეწყო
18 ივნისი 2024
სემინარი: „ИМЭЛ-იდან Biltmore-ამდე – ერთი შენობის პოლიტიკური დრამა“
23 მაისი 2024