Maxime Renard-ის კულინარიული მასტერკლასი
11 აპრილი 2024
ფრანკოფონიის კვირეულის ფარგლებში საქართველოს აგრარული უნივერსიტეტის კულინარიის აკადემიის ამფითეატრში სტუდენტებისათვის მასტერკლასი ჩაატარა Maxime Renard-მა, რომელიც არის რესტორნის, La Table Conviviale par Maxime Renard, დამფუძნებელი და შეფ-მზარეული.
მასტერკლასის დროს მან ისაუბრა იმის შესახებ, თუ როგორ ქმნის თავის რეცეპტებს და როგორ აკეთებს ბიუჯეტის ოპტიმიზაციას ადგილობრივი პროდუქტებით მუშაობისას. ასევე, მოამზადა კერძი ადგილობრივი პროდუქტების გამოყენებით.
აკადემიის კულინარიული ამფითეატრი შეიქმნა ამერიკის შეერთებული შტატების საერთაშორისო განვითარების სააგენტოს - USAID-ის მიერ გაწეული დახმარების შედეგად, კერძოდ USAID-ის პროგრამასთან „დამსაქმებლები პროფესიული განათლებისთვის“ თანამშრომლობის ფარგლებში.
მსგავსი სიახლეები
01 აგვისტო 2024
ატმისა და გარგარის წარმოების შესახებ ტრენინგი
30 ივლისი 2024
იაპონიის ელჩის ლექცია საქართველოს კულინარიის აკადემიაში
17 ივლისი 2024
ვეტერინარიუმს წავი ესტუმრა
15 ივლისი 2024
ნათია რობაქიძე გაივლის საერთაშორისო პროგრამას გულის ექოსკოპიაში
08 ივლისი 2024