მზარეულის პროგრამის ღია კარის დღე
23 მაისი 2024
საქართველოს კულინარიის აკადემიამ აგრარული უნივერსიტეტის საბუნებისმეტყველო მეცნიერებებისა და ბიოტექნოლოგიის სკოლასა და კერძო სექტორთან პარტნიორობით დახვეწა მზარეულის პროგრამა. კერძოდ, განახლდა არსებული საგნები და პროგრამას დაემატა ისეთი საგნები, როგორიცაა: ქიმიის საფუძვლები, მიკრობიოლოგიის საფუძვლები, სურსათის უვნებლობა, HACCP-ის სისტემა.
22 აპრილს ღია კარის დღე ჩატარდა კახა ბენდუქიძის კამპუსში მზარეულის პროგრამის შესახებ დაინტერესებული პირებისათვის ინფორმაციის მისაწოდებლად.
ღია კარის ფარგლებში პროგრამით დაინტერესებულ ადამიანებს შესაძლებლობა ჰქონდათ უკეთ გაცნობოდნენ მათთვის საინტერესო პროგრამას, სასწავლო გარემოს, უნივერსიტეტში მიღების პირობებს და მიეღოთ ამომწურავი პასუხები მათთვის მნიშვნელოვან შეკითხვებზე.
პროექტის განხორციელება შესაძლებელი გახდა ამერიკის შეერთებული შტატების საერთაშორისო განვითარების სააგენტოს - USAID-ის მიერ გაწეული დახმარების შედეგად, კერძოდ USAID-ის პროგრამასთან „დამსაქმებლები პროფესიული განათლებისთვის“ თანამშრომლობის ფარგლებში.
მსგავსი სიახლეები
26 ნოემბერი 2025
პასტის ლექცია კულინარიის აკადემიაში
25 ნოემბერი 2025
კულინარიის აკადემიის მზარეულის და კონდიტერის პროგრამები მოიცავს საგანს ქიმიის საფუძვლები
19 ნოემბერი 2025
კულინარიის აკადემიაში პროფესიულ პროგრამებზე სწავლა ახალი ნაკადის სტუდენტებმა დაიწყეს
30 ოქტომბერი 2025
ცოდნის ფონდის მისია და საქმიანობა
29 ოქტომბერი 2025