მზარეულის პროგრამის ღია კარის დღე
23 მაისი 2024
საქართველოს კულინარიის აკადემიამ აგრარული უნივერსიტეტის საბუნებისმეტყველო მეცნიერებებისა და ბიოტექნოლოგიის სკოლასა და კერძო სექტორთან პარტნიორობით დახვეწა მზარეულის პროგრამა. კერძოდ, განახლდა არსებული საგნები და პროგრამას დაემატა ისეთი საგნები, როგორიცაა: ქიმიის საფუძვლები, მიკრობიოლოგიის საფუძვლები, სურსათის უვნებლობა, HACCP-ის სისტემა.
22 აპრილს ღია კარის დღე ჩატარდა კახა ბენდუქიძის კამპუსში მზარეულის პროგრამის შესახებ დაინტერესებული პირებისათვის ინფორმაციის მისაწოდებლად.
ღია კარის ფარგლებში პროგრამით დაინტერესებულ ადამიანებს შესაძლებლობა ჰქონდათ უკეთ გაცნობოდნენ მათთვის საინტერესო პროგრამას, სასწავლო გარემოს, უნივერსიტეტში მიღების პირობებს და მიეღოთ ამომწურავი პასუხები მათთვის მნიშვნელოვან შეკითხვებზე.
პროექტის განხორციელება შესაძლებელი გახდა ამერიკის შეერთებული შტატების საერთაშორისო განვითარების სააგენტოს - USAID-ის მიერ გაწეული დახმარების შედეგად, კერძოდ USAID-ის პროგრამასთან „დამსაქმებლები პროფესიული განათლებისთვის“ თანამშრომლობის ფარგლებში.




მსგავსი სიახლეები

05 ივლისი 2025
წუწაობა 2025

04 ივლისი 2025
კულინარიის აკადემიის სერტიფიკატების გადაცემის ცერემონია

24 ივნისი 2025
კულინარიული მეთოდების შესახებ პირველი ქართულენოვანი გამოცემა უკვე გაყიდვაშია

16 ივნისი 2025
კულინარიის აკადემიაში ახალი ნაკადის სტუდენტებმა დაიწყეს სწავლა

10 ივნისი 2025