მზარეულის პროგრამის საგანი - მომზადების ტექნოლოგია და მსოფლიო სამზარეულო
28 აპრილი 2025
საქართველოს კულინარიის აკადემიაში მზარეულის პროგრამის ფარგლებში განსაკუთრებული ყურადღება ექცევა სხვადასხვა პროდუქტის გაცნობასა და კულინარიული ტექნიკის დაუფლებას, რადგან ინგრედიენტების სწორად მომზადება უმნიშვნელოვანეს როლს ასრულებს კერძის საბოლოო ხარისხში.
ამ მიდგომის შესაბამისად, პროგრამა მოიცავს ძალიან მნიშვნელოვან საგანს — მომზადების ტექნოლოგია და მსოფლიო სამზარეულო. აღნიშნული კურსის ფარგლებში ადგილი ეთმობა ზღვის პროდუქტების მომზადების ტექნიკას. სტუდენტები სწავლობენ ისეთ პროდუქტებთან მუშაობას, როგორებიცაა ლობსტერი, რვაფეხა, მიდია, ხამანწკა, კრევეტი და სხვა.
პოსტს თან ერთვის ფოტოები ლობსტერის მომზადების ლექციიდან.
მსგავსი სიახლეები
03 დეკემბერი 2025
კულინარიის აკადემიის სტუდენტები სწავლობენ ზღვის პროდუქტების მომზადების და დამუშავების ტექნიკებს
01 დეკემბერი 2025
კულინარიის აკადემიის მზარეულის პროფესიული პროგრამა მოიცავს საგანს ღვინის დეგუსტაცია
28 ნოემბერი 2025
ბურგერის ლექცია კულინარიის აკადემიაში
26 ნოემბერი 2025
პასტის ლექცია კულინარიის აკადემიაში
25 ნოემბერი 2025