პასტის ლექცია კულინარიის აკადემიაში
28 თებერვალი 2025
პასტის ლექცია კულინარიის აკადემიაში.
ლექტორი: ზუკა შონია
მსგავსი სიახლეები
16 დეკემბერი 2025
მზარეულის პროფესიული პროგრამა მოიცავს საგანს - მომზადების ტექნოლოგია და მსოფლიო სამზარეულო
03 დეკემბერი 2025
კულინარიის აკადემიის სტუდენტები სწავლობენ ზღვის პროდუქტების მომზადების და დამუშავების ტექნიკებს
01 დეკემბერი 2025
კულინარიის აკადემიის მზარეულის პროფესიული პროგრამა მოიცავს საგანს ღვინის დეგუსტაცია
28 ნოემბერი 2025
ბურგერის ლექცია კულინარიის აკადემიაში
26 ნოემბერი 2025