კულინარიის აკადემიის მზარეულის პროგრამის სტუდენტებს ზღვის პროდუქტების ლექციები ჩაუტარდათ
03 აგვისტო 2023
საქართველოს კულინარიის აკადემიის მზარეულის პროგრამის სტუდენტებს ზღვის პროდუქტების ლექციები ჩაუტარდათ. ლექციების ფარგლებში სტუდენტები ინდივიდუალურად მუშაობდნენ სხვადასხვა ზღვის პროდუქტთან და ისწავლეს შესაბამისი მომზადების მეთოდები.

მსგავსი სიახლეები

05 ივლისი 2025
წუწაობა 2025

04 ივლისი 2025
კულინარიის აკადემიის სერტიფიკატების გადაცემის ცერემონია

24 ივნისი 2025
კულინარიული მეთოდების შესახებ პირველი ქართულენოვანი გამოცემა უკვე გაყიდვაშია

16 ივნისი 2025
კულინარიის აკადემიაში ახალი ნაკადის სტუდენტებმა დაიწყეს სწავლა

10 ივნისი 2025