კულინარიის აკადემიის მზარეულის პროგრამის სტუდენტებს ზღვის პროდუქტების ლექციები ჩაუტარდათ
03 აგვისტო 2023
საქართველოს კულინარიის აკადემიის მზარეულის პროგრამის სტუდენტებს ზღვის პროდუქტების ლექციები ჩაუტარდათ. ლექციების ფარგლებში სტუდენტები ინდივიდუალურად მუშაობდნენ სხვადასხვა ზღვის პროდუქტთან და ისწავლეს შესაბამისი მომზადების მეთოდები.

მსგავსი სიახლეები

08 აპრილი 2025
2024-2025 აკადემიური წლის მეშვიდე გაცნობითი პროგრამა ჩატარდა

11 ნოემბერი 2024
კამპუსში 2024-2025 სასწავლო წლის მეორე გაცნობით პროგრამა ჩატარდა

02 ნოემბერი 2024
2024-25 სასწავლო წლის პირველი გაცნობითი პროგრამა ჩატარდა

01 აგვისტო 2024
ატმისა და გარგარის წარმოების შესახებ ტრენინგი

30 ივლისი 2024