კულინარიის აკადემიის მზარეულის პროგრამის სტუდენტებს ზღვის პროდუქტების ლექციები ჩაუტარდათ
03 აგვისტო 2023
საქართველოს კულინარიის აკადემიის მზარეულის პროგრამის სტუდენტებს ზღვის პროდუქტების ლექციები ჩაუტარდათ. ლექციების ფარგლებში სტუდენტები ინდივიდუალურად მუშაობდნენ სხვადასხვა ზღვის პროდუქტთან და ისწავლეს შესაბამისი მომზადების მეთოდები.
მსგავსი სიახლეები
24 ივნისი 2024
"სამზარეულოს ომების" გამარჯვებულები კულინარიის აკადემიის კურსდამთავრებულები გახდნენ
21 ივნისი 2024
წუწაობა 2024
20 ივნისი 2024
კამპუსის არქიტექტურული პროექტის საგამოფენო სივრცე მოეწყო
18 ივნისი 2024
სემინარი: „ИМЭЛ-იდან Biltmore-ამდე – ერთი შენობის პოლიტიკური დრამა“
23 მაისი 2024