კულინარიის აკადემიის კურსდამთავრებული და ლექტორი, ზუკა შონია Reddison Red Tbilisi-ის შეფმზარეული გახდა
16 მარტი 2023
კულინარიის აკადემიის კურსდამთავრებული და ლექტორი, ზუკა შონია Reddison Red Tbilisi-ის შეფმზარეული გახდა.
ზუკა ასევე არის Vake Bistro / ვაკის ბისტრო დამფუძნებელი და შეფმზარეული.
მსგავსი სიახლეები
03 დეკემბერი 2025
კულინარიის აკადემიის სტუდენტები სწავლობენ ზღვის პროდუქტების მომზადების და დამუშავების ტექნიკებს
01 დეკემბერი 2025
კულინარიის აკადემიის მზარეულის პროფესიული პროგრამა მოიცავს საგანს ღვინის დეგუსტაცია
28 ნოემბერი 2025
ბურგერის ლექცია კულინარიის აკადემიაში
26 ნოემბერი 2025
პასტის ლექცია კულინარიის აკადემიაში
25 ნოემბერი 2025