კულინარიის აკადემიის კურსდამთავრებული და ლექტორი, ზუკა შონია Reddison Red Tbilisi-ის შეფმზარეული გახდა
16 მარტი 2023
კულინარიის აკადემიის კურსდამთავრებული და ლექტორი, ზუკა შონია Reddison Red Tbilisi-ის შეფმზარეული გახდა.
ზუკა ასევე არის Vake Bistro / ვაკის ბისტრო დამფუძნებელი და შეფმზარეული.
მსგავსი სიახლეები
04 ივლისი 2025
კულინარიის აკადემიის სერტიფიკატების გადაცემის ცერემონია
24 ივნისი 2025
კულინარიული მეთოდების შესახებ პირველი ქართულენოვანი გამოცემა უკვე გაყიდვაშია
16 ივნისი 2025
კულინარიის აკადემიაში ახალი ნაკადის სტუდენტებმა დაიწყეს სწავლა
04 ივნისი 2025
ცეხვილი ფქვილით მომზადებული ხინკალი
31 მაისი 2025