კულინარიის აკადემიის კურსდამთავრებული და ლექტორი, ზუკა შონია Reddison Red Tbilisi-ის შეფმზარეული გახდა
16 მარტი 2023
კულინარიის აკადემიის კურსდამთავრებული და ლექტორი, ზუკა შონია Reddison Red Tbilisi-ის შეფმზარეული გახდა.
ზუკა ასევე არის Vake Bistro / ვაკის ბისტრო დამფუძნებელი და შეფმზარეული.
მსგავსი სიახლეები
24 ივნისი 2024
"სამზარეულოს ომების" გამარჯვებულები კულინარიის აკადემიის კურსდამთავრებულები გახდნენ
23 მაისი 2024
მზარეულის პროგრამის ღია კარის დღე
11 აპრილი 2024
Maxime Renard-ის კულინარიული მასტერკლასი
05 მარტი 2024
კულინარიის აკადემიაში ღია კარის დღე ჩატარდა
13 თებერვალი 2024