თინა ვაშაკიძე გახდა Reddison Red Tbilisi-ის Chef and Bavarage Creative Lead
15 მარტი 2023
კულინარიის აკადემიის კურსდამთავრებული და ლექტორი, თინა ვაშაკიძე გახდა Reddison Red Tbilisi-ის Chef and Bavarage Creative Lead.
Radisson RED Tbilisi 2023 წლის ზაფხულში გაიხსნება და თინა მისი კონცეფციის შემუშავებაშია ჩართული.
მსგავსი სიახლეები
11 აპრილი 2024
Maxime Renard-ის კულინარიული მასტერკლასი
05 მარტი 2024
კულინარიის აკადემიაში ღია კარის დღე ჩატარდა
13 თებერვალი 2024
საქართველოს კულინარიის აკადემიის სერტიფიკატების გადაცემის ცერემონია 2024
25 დეკემბერი 2023
„კულინარიული მეთოდების“ პრეზენტაცია
07 დეკემბერი 2023