თინა ვაშაკიძე გახდა Reddison Red Tbilisi-ის Chef and Bavarage Creative Lead
15 მარტი 2023
კულინარიის აკადემიის კურსდამთავრებული და ლექტორი, თინა ვაშაკიძე გახდა Reddison Red Tbilisi-ის Chef and Bavarage Creative Lead.
Radisson RED Tbilisi 2023 წლის ზაფხულში გაიხსნება და თინა მისი კონცეფციის შემუშავებაშია ჩართული.

მსგავსი სიახლეები

24 ივნისი 2025
კულინარიული მეთოდების შესახებ პირველი ქართულენოვანი გამოცემა უკვე გაყიდვაშია

16 ივნისი 2025
კულინარიის აკადემიაში ახალი ნაკადის სტუდენტებმა დაიწყეს სწავლა

04 ივნისი 2025
ცეხვილი ფქვილით მომზადებული ხინკალი

31 მაისი 2025
აკადემიის სტუდენტებმა უმასპინძლეს სტუმრებს გოეთეს ინსტიტუტის ბიბლიოთეკის გახსნის ღონისძიებაზე

01 მაისი 2025