კულინარიის აკადემიის კურსდამთავრებული და ლექტორი, ზუკა შონია Reddison Red Tbilisi-ის შეფმზარეული გახდა
16 მარტი 2023
კულინარიის აკადემიის კურსდამთავრებული და ლექტორი, ზუკა შონია Reddison Red Tbilisi-ის შეფმზარეული გახდა.
ზუკა ასევე არის Vake Bistro / ვაკის ბისტრო დამფუძნებელი და შეფმზარეული.
მსგავსი სიახლეები
30 ივლისი 2024
იაპონიის ელჩის ლექცია საქართველოს კულინარიის აკადემიაში
24 ივნისი 2024
"სამზარეულოს ომების" გამარჯვებულები კულინარიის აკადემიის კურსდამთავრებულები გახდნენ
23 მაისი 2024
მზარეულის პროგრამის ღია კარის დღე
11 აპრილი 2024
Maxime Renard-ის კულინარიული მასტერკლასი
05 მარტი 2024